14 грудня 2023 17:32
2

Джерело розкрило ім’я іншого впливового кандидата на посаду голови УАФ: кого мав на увазі Вацко

Відомий український журналіст Михайло Співаковський назвав ім'я кандидата на посаду президента УАФ, який був запасним варіантом у разі відмови Андрія Шевченка.


У понеділок, 11 грудня, журналіст Віктор Вацко висловився стосовно того, що на посаду президента УАФ окрім Андрія Шевченка претендує ще одна дуже відома та впливова людина.


Через три дні журналіст Михайло Співаковський поділився власною версією кандидата, якого мав на увазі Вацко. Мова про першого віцепрезидента УАФ Вадима Костюченка.


«Я гадаю, що Вацко з його фірмовою іронією мав на увазі людину, яка настільки «впливова», що йому навіть лячно називати це ім'я в ефірі. За моєю версією, це Вадим Костюченко. Я теж чув, що він був другою резервною кандидатурою з боку Офісу Президента України».


Співаковський вважає, що сам Костюченко не був у захваті від можливості очолити УАФ.


«Думаю, що він сам з максимальним тремором до цього ставився і прям зітхнув з неймовірним полегшенням, коли декілька днів тому в фейсбуці вийшов цей «камінг-аут» Шевченка», – зазначив Співаковський в етері ютуб-каналу «ТаТоТаке».

Це Україна. 2024
Яким, сука, боком, взагалі, "офіс преЗЕдента" до виборів у незалежну спортивну організацію? "Галантерейщик (ларечник) и кардинал (клоун), это сила!" (с)