11 грудня 2023 18:34
4

Журналіст: "Мені сказали, що Шевченко не хоче очолювати УАФ. Керівником стане інша людина – настільки відома в українському футболі, що аж страшнувато стало"

Журналіст Віктор Вацко поділився інформацією про одного із кандидатів у президенти УАФ, не називаючи його імені.


«Буквально днями мені кілька людей, які, я навіть не знаю, чи знайомі між собою, їх тисячі кілометрів відокремлюють одна від одної, сказали у приватній розмові ім'я ще одного кандидата на пост президента УАФ. Що, мовляв, Шевченко не хоче, і головою стане інша людина – дуже відома в українському футболі.

Така відома, що мені страшно стало, я вам чесно скажу. Якби одна людина мені це сказала – я не звернув би уваги. Двоє – поінформовані, один – впливовий, інший – дуже впливовий, тому… Кажуть різне. Я вже не знаю, що там у них вирішено і як там у них на горі, на Олімпі», – сказав Вацко.

Виходить, що Блохін? Якому за 70. Але з його характером болото в УАФ він може "осушити", розігнати нероб і бездарів.
Сховати
тоже о нём подумал ..о Блохине ОAfricanda-S,
Africanda-S, У блохіна ніяких навиків менеджменту і це людина попереднього століття, він нічого не дасть українському футболу.
Africanda-S, «Громада» Павла Лазаренко, Юліна "Батьківщіна", комуністична партія, СДПУ(о), опоблок "Не так"...Флюгер і пристосуванець. Великий футболіст і, мяко кажучі, нікчема без чіткої громадянської позіції.