29 листопада 2023 09:29
1

Рак у батька та проблеми з дочкою. Колишній легіонер "Динамо" зіштовхнувся із труднощами за межами поля

Колишній вінгер "Динамо" Карлос де Пена розповів про свої проблеми, які позначаються на його виступах за бразильський "Інтернасьональ" цього сезону.

"Цього року у мене було багато проблем. У батька рак, він переніс інсульт, у моєї доньки теж було не все добре. Я людина, а не машина, тому мої виступи були не такими, як минулого сезону. Я розумію це і намагаюся робити все, що можу, тому що я дуже вимогливий до себе. Коли мені не вдається грати так, як я хочу, мені стає сумно".


"Моя результативність знизилася не лише через проблеми за межами поля. Я втратив місце у стартовому складі, але щодня працюю над тим, щоб повернути його".


"Критика із боку преси? Я не люблю, коли вона несе злий намір. У мене ніколи не було проблем із критикою, я приймаю її. Футболісти – публічні люди, які грають щовихідних. Звісно, їх можна притягти до відповідальності. Просто мені не подобається, коли говорять речі, які не відповідають дійсності. Або коли це робиться не в найкращий момент", - наводить слова уругвайця trivela.com.br.

Сподіваюсь, що все буде гаразд. Коли виступав за наш клуб, то запам'ятався професійним відношенням, порядністю як на полі, так і за межами. Якби не свинособаки, то можливо б виступав ще в нас. Бажаю йому тільки всього найкращого