26 листопада 2023 14:29
1

"Можливо, він вчинив емоційно": гравець "Карпат" розповів про конфлікт Мілевського з молодим тренером

Денис Кожанов, який грав раніше за Минай, пригадав історію, як в закарпатській команді була суперечка між Василем Кобіним та Артемом Мілевським.

Півзахисник Карпат Денис Кожанов, який у сезоні 2020/2021 грав за Минай, розповів, чому закарпатська команда не втрималася тоді в УПЛ, чого їй не вистачило.

«Мабуть, досвіду багатьом футболістам. Василь Васильович Кобін тоді також робив перші кроки у тренерській кар’єрі», – сказав Кожанов в інтерв’ю Sport-Express.ua.


Також Денис відповів на питання, на чиїй стороні була команда у легендарній історії між Кобіним та Артемом Мілевським, коли досвідчений форвард відмовився виходити на заміну наприкінці матчу.


«Я, чесно кажучи, не можу сказати, хто неправий у цій ситуації. Кобін був у минулому заслуженим футболістом, на той момент головним тренером. Мілевський також людина з ім’ям. Кожен з них висловив власну думку і, мабуть, по-своєму правильну».


Кожанов ще додав такі слова:


«Випускати людину, яка багато пограла в Україні та за збірну, на три хвилини? Не знаю, чи правильне це рішення. Але Кобін був, повторюся, головним тренером. Можливо, він вчинив емоційно».

На мою думку, тут правий Мілевський. Випускати іменитого, найбільш титулованого в команді гравця на 3 хв. - це приниженння на його адресу.