21 листопада 2023 17:59
2

"Ванат за таке падіння отримав другу жовту за симуляцію і був вилучений": блогер висловився щодо непризначеного пенальті в матчі Україна - Італія

Блогер Михайло Смоловий в програмі "ТаТоТаке" розібрав епізод з непризначем пенальті у ворота збірної Італії.


"Мені здалося на 99%, що майже ідентичний епізод, я нещодавно бачив в УПЛ. Коли Ванат в матчі з "Колосом" після контактику трішечки домалював, але домалював занадто, отримав другу жовту за симуляцію і був вилучений. Мені цей епізод дуже сильно це нагадав. Там був контакт, я його не заперечую, але те, що сталося після контакту, воно аномальне. Занадто сильно переграв Мудрик, якби він простіше це зробив, то було б більше підстав для пенальті. Саме артистизм Мудрика переконав арбітра в протилежному. Але якби це грало "Полісся, то Козик би поставив пенальті".


Максим Гіленко висловив свою думку щодо падіння Мудрика.


"Мені здається, що Мудрик впав правильно, красиво і правдоподібно, навідміну від Ваната. Я йому повірив. Для мене це пенальті. У футболі завдання перехитрити і випередити опонента. Крістанте помилився в моменті з фолом".


Михайло Співаковський також висловився щодо моменту з можливим пенальті.


"Я ставлю себе на місце арбітра, одного з найдосвідченіших і класного арбітра. Він добре судив до цього моменту. Я розумію, що команда, яка створили пів реальних моменти до 93-ї хвилини і їй потрібно забити м’яч будь-якою ціною. І я розумію, що може бути на останніх хвилинах у штрафному суперника. Я бачу цей епізод. Який рівень комфортної впевненості в мене має бути, щоб в такий момент поставити пенальті, який вирішить долю всього відбіркового циклу? Чи був цей пенальті настільки очевидним? Чи було це падіння настільки правдоподібним? Не забуваємо, що Мудрик має імідж гравця, який часто симулює і навіть в цьому матчі арбітр двічі не фіксував фоли на Михайлу".

про арбітра то класно але є ще вар чого про нього забули?
Але якби це грало "Полісся, то Козик би поставив пенальті". Чи навпаки якби це був італієць замість Мудрика то іспанський хлопак поставив би пенальті.
Михало я правильно вас зрозумів?