19 листопада 2023 16:51

Лучано СПАЛЛЕТТІ: "В України сильний підбір в атаці та гравців, які перебувають у гарній формі на клубному рівні"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті прокоментував стан команди перед завершальним матчем кваліфікації Євро-2024 проти України.


«Хлопці почуваються добре, всі доступні. Тому вибір тепер за мною. Ми їдемо до Німеччини з упевненістю, що це гра, де зможемо отримати бажаний результат. У нас є п'ять доступних замін та різні характеристики, які можна використовувати.

У нас є такі гравці як К'єза, які знають, як змінити ситуацію. Ставлення має бути таким, щоб грати у тому стилі, про який ми домовилися.


Україна має сильний підбір в атаці та гравців, які перебувають у гарній формі на клубному рівні. Їхній потенціал у контратаках може створити нам проблеми. Нам потрібно тиснути, перекривати зони та не залишати щілин, які буває складно закрити.


Ми повинні діяти як команда та робити все можливе. Ми хочемо, щоб італійці закохалися у цю команду. Багато хто хоче змусити нас відчути страх, нагадавши нам про важливість цього матчу, але мотивація виходить за межі страху.

Питання, яке ми повинні поставити собі: «Чи я повинен перемогти? Чи хочу я перемогти?». Але всі так кажуть. Реалістичніше: «Чи можу я виграти?». Звичайно. Це зводить нанівець усі страхи, які можуть бути навколо гри», – сказав Спаллетті.

Матч пройде у понеділок, 20 листопада. Початок – о 21.45. Україні для прямого виходу на Євро потрібна лише перемога