19 листопада 2023 13:52
1

Новачок "Кривбаса" Бандейра: "Знаю, що йде війна, яку розпочала Росія. Сподіваюся, невдовзі Україна переможе"

Новачок «Кривбаса» Рафаель Бандейра дав перше інтерв’ю для пресслужби клубу.


«Я чув багато про Україну. Знаю, що йде несправедлива війна, яку розпочала Росія. Сподіваюся, що невдовзі ваша країна переможе і буде встановлений мир.


Щодо клубу, то дуже радий приєднатися до «Кривбаса». Я ознайомився з умовами тренувань та проживання. Все на дуже високому рівні.


Я знаю, що я перший португалець в історії «Кривбаса». Я перевіряв склад команди за останні роки. Цей факт є для мене великою мотивацією показати свої найкращі якості та достойно представити Португалію в Україні.


Я вважаю, що моя адаптація в Україні проходить нормально. Раніше грав у Італії та Франції, і все було добре. Не думаю, що виникнуть проблеми тут. Тож я сподіваюся на швидку адаптацію у «Кривбасі».


Я слідкував за чемпіонатом України цього сезону та бачив класні матчі у виконанні «Кривбаса». Мене вразила гра команди та її результати. Це також вплинуло на мій вибір.


Щодо головного тренера – це дуже кваліфікований фахівець. Він добре співпрацює з молодими гравцями та вміє розкривати таланти. Це дуже добре для моєї кар’єри.

Я обрав номер 25, тому що він завжди був зі мною по життю. Це знають мої рідні, товариші та партнери по командам. Цей номер – щасливий для мене, тож я не хочу щось змінювати в цьому плані.


Моя рідна позиція на полі – праворуч у захисті, але я можу грати як вінгер, а також можу зіграти на лівому фланзі. Проте я буде діяти на тій позиції, де потрібно буде тренеру.


Сезон доволі довгий, тому я хочу допомагати своїй новій команді та прогресувати від матчу до матчу. Разом з «Кривбасом» я хочу пробитися до єврокубків. Відчуваю, що нашій команді це під силу», – сказав Бандейра.


«Кривбас оголосив про підписання 22-річного португальця вчора, 18 листопада.

Знакове прізвище