14 листопада 2023 10:25

"Скатертиною дорога, рожеволоса самовдоволена примадонна". Пірс Морган — Меган Рапіно

Відомий британський журналіст та вболівальник лондонського «Арсеналу» Пірс Морган відреагував на слова колишньої футболістки збірної США Меган Рапіно про те, що бога немає.


«У суботу ввечері сталося диво: мені стало шкода Меган Рапіно. Так, коли найдратівливіша спортсменка у світі впала на газон на третій хвилині свого останнього матчу в кар'єрі, мене вжалив легкий укол співчуття. Я подумав, яким жорстоким може бути спорт, навіть стосовно його найкращих представників. Але цій разюче нетактовній королеві не знадобилося багато часу, щоб вивести мене зі стану хвилинного душевного зриву і сказати те, що розлютило мене — і більшу частину Америки — в черговий раз.

«Я не релігійна людина, і якщо бог і був, то це є доказом того, що його немає. Це просто жахливо. Просто жахливо». Хм... Я б сказав, що це скоріше остаточний доказ того, що бог існує і поділяє мою думку про те, що ця зарозуміла, самодостатня, рожеволоса примадонна не заслужила тих славних проводів, на які вона так чекала. І враховуючи той факт, що вона вважає, що в тому, що з нею трапилося, якимось чином винен бог, мені хотілося б дати їй пораду, продиктовану Біблією: «Гордість передує руйнуванню, гордовитий дух — падінню», — написав Пірс у колонці для New York Post.