4 листопада 2023 15:56
2

Андрій ШАХОВ: "Минулого сезону в Шовковського, вважаю, вийшло дуже непогано. Якби не домашня поразка від "Чорноморця", написав би, що вийшло чудово"

Відомий журналіст Андрій Шахов висловився щодо призначення Олександра Шовковського виконувачем обов’язків головного тренера "Динамо".


"Минулого сезону у нього, вважаю, вийшло дуже непогано. Якби не домашня поразка від "Чорноморця" написав би, що вийшло чудово. Просто втрачено все було набагато раніше.


Нині ситуація інша, не втрачено нічого. І Шовковський має шанс все виправити. Поки що "Динамо" відстає, але це відставання поки що не є критичним. Попереду чотири матчі, у тому числі найближчий із лідером.


Ситуацію треба виправляти! Очко в чотирьох останніх матчах і нинішнє сьоме місце в таблиці, навіть з урахуванням меншої кількості проведених матчів, "Динамо" явно не личить.


Віритимемо, що у легенди київського "Динамо" все вийде. Впевнений, що навіть ті вболівальники "Динамо", які негативно сприйняли його призначення, проти такого повороту не заперечуватимуть. Тож продовжуємо вболівати за команду, а Олександра Володимировича – киянина, вихованця клубу та в минулому лідера та капітана команди – хочеться привітати з призначенням.


Тільки Київ! Тільки перемога!"

Не верю в тренера СаШо (а-ля Ребров), хотя конечно желаю удачи и хочу ошибаться в своём мнение.

Тогда при Шовковском Динамо поинтересней играло, более живей и веселей. 8 игр - 6 побед, 1 поражение, 1 ничья. Против Черноморца тогда плохо сыграли и все (ничью с Металлистом в последнем туре в расчёт не беру, тогда всё понятно было и все уже мыслями в отпуске были). В остальных матчах либо громили соперников, либо добротно обыгрывали.
Сховати
Google, Якщо не рахувати останній матч з Металістом (який вже ні на що не впливав), то результат у СаШо був відмінним (18 очок з 21 можливого, чемпіонський графік). Але трійка лідерів (Шахтар, Дніпро, Зоря) також осічок не робили і наздогнати їх не вийшло. Так Динамо залишилося без медалей. А поки що подивимося, яким буде фініш Динамо у кінці першого кола, під новим керівництвом СаШо.