1 листопада 2023 08:40

Обі Мікел: "Одного разу в перерві Моурінью накинувся на Салаха, той розплакався. Ми подумали: "Повернеться на поле", але Жозе знищив хлопця, а потім замінив"

Колишній півзахисник «Челсі» Джон Обі Мікель розповів про перебування у клубі Мохамеда Салаха та Кевіна де Брюйне.


«Кевін був людиною, яка приходила на тренування завжди з опущеною головою, завжди сердитий і похмурий. Можливо тому, що він не так багато грав.


Він був схожий на дитину, яка прийшла на дитячий майданчик, але з нею ніхто не хоче грати. Я пам'ятаю, як Самюель Ето'О накинувся на нього, і вони побилися на тренувальному полі просто тому, що Кевін не докладав зусиль, які вимагав Ето'О, тому вони влаштували бійку на полі.


Їм не пощастило, що боса Моурінью тоді не хвилювали почуття інших. Якщо ти не виконуєш свою роботу – він до тебе причепиться, і не має значення хто ти.


Якось у перерві він накинувся на Салаха, той розплакався. Ми подумали: "Окей, він зараз повернеться на поле", але Жозе знищив хлопця, а потім замінив його. Чи зробив би так Моурінью зараз? Думаю що ні.


Він став старшим і зрілішим і знає, як поводитися з молодими гравцями, та й із гравцями в цілому, набагато краще», — сказав Мікел.


Салах належав лондонському клубу з січня 2014-го до червня 2016-го. На його рахунку 2 голи та 4 результативні передачі у 19 матчах. Два рази його віддавали в оренду – у «Фіорентину» та «Рому».


Де Брюйне належав із січня 2012-го до січня 2014-го. На його рахунку 1 результативна передача у 9 матчах та дві оренди у «Генк» та «Вердер».