25 жовтня 2023 10:14

Роналдінью: "ПСЖ та "Мілан" — команди, які я зберігаю в серці. Чекаю на чудову гру"

Легендарний бразильський футболіст Роналдіньо прокоментував майбутній матч групового етапу Ліги чемпіонів між «ПСЖ» та «Міланом».


«Я чекаю на чудову гру і сподіваюся бути на стадіоні, як у першому матчі, так і у відповідь. Тому що це два клуби, які я зберігаю у своєму серці, дві команди, за які я грав, і два місця, де я був дуже щасливий.

«ПСЖ» був моєю першою командою в Європі, я приїхав із «Греміо», коли мені був 21 рік, прийом був фантастичним, до мене дуже добре ставилися, і після першого сезону я поїхав на чемпіонат світу, повернувшись звідти чемпіоном.


"Мілан"? Я чудово провів час. З приголомшливими партнерами за командою: Кака, Пато, Тьяго Сілва, Зеєдорф, Бекхем, Шевченко, Пірло, Гаттузо, Амброзіні, Індзагі... А потім Робіньо та Ібрагімович, колекція зірок. Скудетто, завойоване у складі «россонері», я вважаю за своє, навіть незважаючи на те, що не дограв сезон у «Мілані», щоб повернутися до Бразилії.

Прогноз? Не питайте мене, моє серце розділене, і це здається більш ніж поважною причиною, щоб уникнути відповіді», — наводить слова Роналдіньо Milan News з посиланням на La Gazzetta dello Sport.