19 жовтня 2023 21:18

Левченко не вірить у успіх Срни біля керма "Шахтаря": екс-футболіст назвав свого кандидата у тренери гірників

Колишній гравець національної команди України Євген Левченко оцінив перспективи ймовірного призначення Даріо Срни на посаду головного тренера Шахтаря.


Виконувач обов'язків головного тренера Шахтаря Даріо Срна, який прийняв цю посаду після відставки Патріка ван Леувена, не пробуде на своїй новій посаді надто довго, якщо не зможе створити диво у грі проти Барселони. Такої думки дотримується Євген Левченко.

«Якщо Шахтар під керівництвом Срни зіграє феноменальний матч проти Барселони, команда гратиме з натхненням і буде хороший футбол, тоді, можливо, йому дадуть можливість працювати в клубі і далі, але я думаю, що він тимчасовий варіант, а через два-три тижні буде оголошено нового головного тренера».

Експерт зізнається, що якісного тренера «Шахтарю» зараз буде важко знайти.


«Фахівець, який приїде до нас в Україну, 100% має розуміти український футбол, його реалії. Він має розуміти, як підняти рівень донеччан на вищий рівень, але знайти такого фахівця зараз – складно».


Також екс-гравець збірної України вважає, що Руслан Ротань може проявити себе у донецькому гранді.


«В Україні також є талановиті керівники, але їх не так багато. Особисто я хотів би побачити Руслана Ротаня у найкращих умовах, але це, гадаю, нереальний варіант», – наводить слова Левченка Футбол TIME.