17 жовтня 2023 08:13

"Систематично припускався помилок": в Польщі жорстко розкритикували гру захисника "Динамо"

Польський коментатор Матеуш Борек критично висловився на адресу двох захисників збірної Польщі Якуба Ківіора та Томаша Кендзьори, що досі є гравцем київського Динамо.


Матеуш Борек вважає, що ексгравець збірної Польщі Артур Віхнярек повинен критикувати в першу чергу Кендзьору та Ківіора, адже поляки не зуміли втримати ворота сухими в матчі із скромною Молдовою.

«Я не погоджуся з Артуром Віхняреком, який дуже різко розкритикував Патріка Педу. Мені здається, що Педа, навіть якщо у нього були невеликі проблеми в цьому матчі, зіграв краще за Ківіора і Кендзьора».

На думку коментатора, Кендзьора систематично помилявся, що коштувало балів команді.

«В останніх матчах Кендзьора систематично припускався помилок, які коштували нам голів. Ківіор – великий талант, справді великий талант, але з кожним місяцем стає дедалі гірше. Цього сезону він відіграв 188 хвилин у всіх турнірах за Арсенал», — наводить слова Борека Meczyki.

У черговому матчі відбіркового циклу до Євро-2024 збірна Польщі розчарувала, зігравши у нічию з Молдовою з рахунком 1:1.


Після цього результату Польща знаходиться на третьому місці у групі E з десятьма очками, відстаючи від лідируючої Албанії на три очки.