16 жовтня 2023 11:51
1

Дочка Гвардіоли перепостила повідомлення, яке засуджує дії Ізраїлю у секторі Гази

Марія Гвардіола, дочка головного тренера «Манчестер Сіті» Пепа Гвардіоли, у сторіз свого інстаграму зробила репост повідомлення, у якому засуджуються дії Ізраїлю у секторі Гази.


«То чи справді це те, що ми зараз збираємося робити?» у дописі йдеться. «Просто сидіти склавши руки та спостерігати за геноцидом по телевізору? Потім через десятиліття, коли це буде в підручниках історії, усі дивитимуться один на одного й питатимуть: «Як це сталося?»


Вперше я справді розумію, як масові звірства могли відбуватися впродовж історії – знову, і знову, і знову. Ми ніколи не вчимося».Якою має бути кількість смертей, перш ніж хтось нарешті виступить проти цього божевілля і закликає до стриманості, а не до збільшення зброї? 10 000? 100 000? Мільйон? Більше? Скільки смертей палестинців буде достатньо?

Ми можемо висловити наше повне засудження того, що робить ізраїльський уряд, а також стверджувати нашу непохитну віру в однакову цінність палестинських життів, не розпалюючи ненависті до єврейських громад», - говориться у повідомленні, яке перепостила Марія Гвардіола.


7 жовтня терористична організація ХАМАС провела атаку на Ізраїль, унаслідок чого загинуло понад 1300 осіб. Ізраїль оголосив повну блокаду сектора Гази, а його армія проводить військову операцію з ракетними обстрілами.

Що в них в головах? Свідомість відсікає момент, коли терористи нападають, і починає засуджувати відповідь? "Ворог підступно напав на наші літаки, які мирно бомбили їх міста".
Двоє хлопчиків побились, мама питає сина, коли все почалось і той відповідає: "Коли він дав мені здачі"
Капець просто.