19 вересня 2023 11:29
1

Крістіан БІЛОВАР: "Динамо" мало закривати матч з "Ворсклою" ще в першому таймі, забивши 2-3 м’ячі"

У заключному матчі сьомого туру чемпіонату України Динамо обіграло Ворсклу. Весь матч у складі киян відіграв захисник Крістіан Біловар, який у розмові з кореспондентом Sport Arena оцінив поєдинок із полтавцями, а також розповів про зміну капітана біло-синіх після переходу Сидорчука до Вестерла.


– Крістіан після матчу в Стамбулі проти Бешикташа динамівці не проводили офіційних матчів протягом 17 днів. Як цей період провела команда?


– Особливо часу, щоби відпочивати, не було. Без наших збірників ми готувалися до офіційних матчів. У певному сенсі провели міні-збори у Києві. А вже коли приїхали хлопці, задіяні в різних збірних, ми знизили навантаження і продовжили підготовку безпосередньо до поєдинку з Ворсклою.


– Що ти скажеш за минулу гру?


– Якщо брати історичну складову, що Ворскла завжди була незручним суперником для київського Динамо. Але, сьогодні, я вважаю, ми мали закривати поєдинок ще в першому таймі, забивши 2-3 м’ячі. Слава Богу, виграли.


– Крістіан, той факт, що Динамо вперше у сезоні зіграло на нуль, а полтавці жодного разу не влучили у ворота Бущана – заслуга захисників?


– Ні, це заслуга всієї нашої команди.


– Питання щодо капітана команди. Після від’їзду Сидорчука до Бельгії Буяльський став автоматично новим капітаном вашої команди?


– Усіх нюансів не знаю. Думаю, що капітанська пов’язка у Буяльського – заслуга Віталія. Він давно в команді і має безумовний авторитет серед хлопців. Впевнений, що Буяльський та Ярмоленко спілкувалися і навіть жартували з цього приводу.


– Дивлячись на заявку Динамо на матч із Ворсклою, було помітно, що в запасі було мало досвідчених футболістів. З чим це пов’язуєш?


– У нас є травмовані хлопці, той самий Шапаренко. Останніми роками в Динамо йде певна перебудова – з’являються молоді гравці. Те покоління, яке всі знають, або хлопці переходять в інші команди, або закінчують кар’єру. Тож молоді якісні футболісти потрібні Динамо.

Да там не 2-3 мяча, там только в начале игры счёт 5:0 должен был быть!