17 вересня 2023 10:43
1

Журналіст - про Мілевського: "Замість критики, образ і сарказму на його адресу - краще дати йому спокій"

Журналіст Дмитро Поворознюк в своєму Instagram висловився про Артема Мілевського.


"Що з Мілевським? На останніх відео та фото Міля не в найкращому стані. Історія Мілевського дає відповідь на питання: що головніше в житті - талант чи робота над собою?

У цьому житті Мілевському природа дала багато. В 18-ть він вже був суперталантом, красенем і у центрі уваги. Міля став "зіркою" з величезною зарплатою, з неймовірною популярністю, міг відкривати багато дверей, ставав героєм шоу, вечірок і завжди жив так, як хотів.

Його природнього таланту в футболі було достатньо, щоб не працювати над собою, не режимити - він жив яскраво і насолоджувався життям. Серед сотень дівчат Мілевський не зустрів жінку для сім'ї, не став батьком і не став відповідальним. Поруч не було батьків чи людей, які могли вплинути. Ми сміялися з Ігоря Суркіса, який відправляв охоронців шукати Мілю по Києву - але може в цьому щось було?

На піку кар'єри його заробітки були 200+ тисяч$/ місяць. Але Міля так і не зміг забезпечити своє майбутнє, купити нерухомість, зробити інвестиції.

Він робив все, що хотів і ніколи про це не шкодував. Його широка душа пригощала всіх, хотіла найдорожчий алкоголь, найкрасивіших жінок, найгламурніші місця, найкрутіші авто Так тривало 15-ть років…

Після «Динамо» заробітки впали в 10 разів, потім у 100 і зараз Артем залишився сам у світі, де всі метелики полетіли, коли світло згасло. Але замість критики, образ і сарказму на його адресу - краще дати йому спокій.

Мілевський має варіанти. Він може бути медіа експертом, може стати асистентом тренера в одному з клубів, може стати тренером з індивідуальної підготовки, або стати, наприклад, барістою і робити щодня свою роботу. Щодня, відповідально, професійно.

Можна проводити паралелі з суперталантами свого покоління Гаскойном та Бестом, які мали проблеми з алкоголем та депресіями - вони не змогли знайти себе в світі без фанфар і всесвітньої любові. Але Мілевський САМ обрав цей шлях. Це його вибір. У житті одного таланту недостатньо.

У Східній філософії є вираз: "Неможливо напоїти коня, якщо він цього не хоче". Неможливо змінити людину, якщо вона цього не прагне. Для мене Мілевський завжди буде легендарним футболістом. Талантом. Вільним художником на полі і в житті", - написав Поворознюк.
І що: всім байдуже спостерігати, як Мілевський сам себе губить?