15 вересня 2023 11:14
1

Юрій МОРОЗ: "З приходом Реброва в національну команду вертикаль роботи всіх збірних України нас дисциплінує"

Юнацька збірна України U-18 (футболісти 2006 року народження) завершила тренувальний збір, узявши участь у міжнародному турнірі Вацлава Єжека, який проходив у Чехії. Підсумки виступу команди, яка посіла на змаганнях третє місце, для офіційного сайту УАФ підбив головний тренер синьо-жовтих Юрій Мороз.


— Ми задоволені виконаною роботою. Я побачив, що хлопці додають, стають міцнішими, кращими, яскравішими. Команда починає грати в доросліший футбол, більше думати під час гри.

— Поразка в першому матчі від американців обумовлена тим, що, як ви казали, починали з чистого аркуша?

— Це теж мало місце, але ми за три матчі дали зіграти всім футболістам, і в епізодах із пропущеними м'ячами далися взнаки помилки індивідуального плану в обороні. Як здалося, не було того настрою, на який чекав тренерський штаб. Та й контроль м'яча був заслабкий, але із часом потроху все стало на свої місця.

— Найкращим бомбардиром у нашій команді став Владислав Калин. Але він півзахисник...

— Абсолютно вірно. Я радий, що практично всі футболісти атакувальної лінії зуміли відзначитися. Команда не відсиджувалася в обороні, а намагалася атакувати, загрожувати воротам, втілювати в життя награні схеми.

З приходом Сергія Реброва на посаду головного тренера національної команди вертикаль роботи всіх збірних України нас дисциплінує. Вибрано напрямок, і ми його намагаємося дотримуватися.
"З приходом Реброва в національну команду вертикаль роботи всіх збірних України нас дисциплінує" А до цього груші оббивали?