10 вересня 2023 14:35

"Ми фортецю збудували". Леоненко знищив Мудрика та Зінченка за матч з Англією, знайшовши двох героїв

Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко залишився незадоволений нічийним результатом в матчі відбору між Україною та Англією (1:1).


До гри він пророкував Україні провал, а після гри, яка завершилася внічию, все одно залишився незадоволеним. Мова, звісно ж, про колишнього експерта програми «Великий футбол», Віктора Леоненка.

Після поєдинку з англійцями, ексдинамівець найбільше насипав критики нашому легіонеру з англійської Прем’єр-ліги Михайлу Мудрику.

«Мудрик загубився. Так само він грає і в Челсі, тільки лондонці іноді контролюють м'яч на відміну від нашої команди.

Він намагався обігнати всіх з м'ячем, зрештою його втрачав, а потім ще й ногу звело. Хоч би не травма була».

Дісталося і автору єдиного голу в складі України Олександру Зінченку.

«Я вам показую, хто такий Зінченко. У середині поля люди пахають, вмирають, зубами вигризають м'яч, а він грає на чистих м'ячах. Гол забив – молодець, але ж треба відпрацьовувати. Я вже брак не беру до уваги, але в нього три підбирання та нуль відборів! Відпрацьовували усі, окрім одного хлопця.

Яку гру я маю розбирати? Ми фортецю збудували, от і все – одна атака за 94 хвилини! Дякую Циганкову та Коноплі за класну атаку. Решту часу ми відбиралися».

Знайшлося пару слів у Леоненка і для того, щоб висловити свої думки про гру з Італією, яка очікує на Україну вже найближчого вівторка.

«Хотілося б, щоби з італійцями зіграли так само в обороні, як з Англією, без помилок», – сказав Леоненко в своєму Телеграм-каналі.

У наступній грі відбору збірна України зіграє на виїзді проти Італії. Поєдинок в Мілані відбудеться 12 вересня. Початок гри о 21:45 за Києвом.