6 вересня 2023 19:06

"Здивований, що тен Хаг висловив претензії до Санчо публічно – на це були причини, мабуть. Соцмережі лише посилюють ажіотаж". Шерінгем про конфлікт у МЮ

Тедді Шерінгем здивований публічною критикою Еріка тен Хага на адресу Джейдон Санчо.


Після матчу 4-го туру АПЛ проти «Арсеналу», в заявку на який Санчо не було включено, Ерік тен Хаг пояснив своє рішення тим, що Джейдон не вразив його на тренуваннях. У відповідь півзахисник заявив у соцмережах, звинувативши головного тренера «МЮ» у несправедливому відношенні: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен».

«На початку минулого сезону я сказав, що у Еріка тен Хага найскладніша робота у світовому футболі. Я все ще так вважаю, бо вболівальники «Манчестер Юнайтед» чекають на перемоги, а якщо цього не відбувається, виникають питання. Схоже, що зараз у команді щось не так. Йому треба розібратися із цим. Я здивований, що він публічно висловив претензії до Джейдона Санчо. Мабуть, він мав на це свої причини, і він хотів його струсити».

Шерінгем також припустив, що Алекс Фергюсон зробив би в цій ситуації інакше.


«Можливо, у надзвичайному випадку. Чим краще ви можете тримати ситуацію всередині [клубу], тим більше у вас контролю. Тепер коли з'явилися соціальні мережі, люди можуть висловлювати свою думку. Це лише посилює ажіотаж навколо ситуації. Я здивований, що так сталося», - сказав колишній нападник «Манчестер Юнайтед» в інтерв'ю Sky Sports.