28 серпня 2023 21:59

Лотар Маттеус: "Перехід Павара в "Інтер" не стане підвищенням для Бенжамена"

Легенда мюнхенської "Баварії" та міланського "Інтера", нинішній інвестор ганського "Аккра Лайонс" Лотар Маттеус прокоментував Sky Sport Deutschland ймовірний переїзд французького захисника Бенжамена Павара з Мюнхена до Мілана:


– Колишні керівники обіцяли Павару, що він зможе піти наприкінці сезону, але, зі зміною менеджменту, правила змінилися. Тому цілком можна зрозуміти образу Бенжамена, хоча він завжди був надійним і бездоганним професіоналом. Навіть з урахуванням того, що його використовували не в центрі оборони, як би йому хотілося. Думаю, саме з цієї причини Павар і хоче піти з "Баварії" до "Інтера", щоб отримати більшу кількість ігрового часу саме на позиції центрального захисника, і стати першою опцією для збірної Франції саме в центрі оборони. Іншого логічного пояснення просто немає - я маю сказати, що наразі перехід із "Баварії" в "Інтер" не є підвищенням на клубному рівні або рівні чемпіонату. І це за всієї моєї любові до колишнього клубу, і визнання того, що "Інтер" провів хороший сезон, вигравши Кубок Італії та дійшовши до фіналу Ліги чемпіонів. Але "Баварія" зараз - важливіший клуб на європейській арені, - резюмував Маттеус, який виступав у "Баварії" (1984-1988 і 1992-2000) та "Інтері" (1988-1992).


Офіційно "Баварія" оголосила, що Павар повернувся до тренувань у складі "Баварії", після того, як мав проблеми зі спиною. До цього мюнхенський клуб погодив трансфер Бенжамена до "Інтера" за 30 мільйонів євро плюс бонуси, але із застереженням, що відпустить Павара до Мюнхена, лише коли знайде заміну - захисника, який може зіграти в центрі оборони та на правому фланзі. Оскільки цей процес затягнувся, незважаючи на названі кандидатури (Трево Чалоба з "Челсі" або П'єр Калюлю з "Мілана"), "Інтер" уже готовий переключитися на центрдефа "Торіно" Перра Схюрса або Джафет Тангангу з "Тоттенгема".