26 серпня 2023 00:33

Гол Беллінгема приніс "Реалу" перемогу над "Сельтою"

"Реал Мадрид" таки дотиснув "Сельту", яка добре трималася 80 хвилин, але потім пропустила один навіс.


Матч вийшов в'язким – частково через схему 5-4-1 від Бенітеса, але й рання травма Вінісіуса теж вплинула. Можна говорити будь-що про півзахист, але коли втрачаєш найрезультативнішого гравця - у тебе починаються проблеми.


Власне, їх ми від "Реала" і побачили сьогодні. У першому таймі команда Анчелотті взагалі нічого не створила, а сама пропустила. Добре, що є ВАР – він побачив, як Странд Ларсен штовхав дебютанта Кепу у його воротарському. Так, це фол.


Ну, а всерйоз матч запалився уже після перерви. "Реал" це почав - пройшла атака лівим флангом, і Вальверде з десяти метрів дивом не влучив у ворота. "Сельта" миттєво відповіла спробою Ларсена після втрати Крооса - вище цілі.


Далі був пенальті - це Родріго прокинув м'яч повз Вільяра, але з точки вдарив жахливо, і воротар взяв реванш. У відповідь Аспас за кілька хвилин не замкнув простріл Ману Санчеса.


Зізнатися, на цьому місці здалося, що перемоги Мадриду не бачити, адже "Сельта" виглядала дуже войовничою та націленою на результат. "Реалу" ж за відсутності Віні не вистачало гострих рішень попереду. Модрич та Кроос взагалі не потрапили у матч.


Ви запитаєте, як вони перемогли? Все просто – навіс із кутового. "Сельта" не встежила за Хоселу, той скинув на Беллінгема - і справа зроблена.


Для Джуда це вже третій поспіль тур із голом у Ла Лізі. Ніби й не Зідан він, не Фігу і не Бекхем, але ефективність просто захмарна. Цікаво, чи довго він так зможе?


І як довго "Реал" протримається без втрат? Поки що у нього 9 очок у 3 турах. У "Сельти" на цьому ж відрізку лише 1 бал, проте грають "Кельти" симпатично і, здається, результати прийдуть.


3-й тур Прімери. Віго. "Балаїдос"


"Сельта" - "Реал Мадрид" - 0:1


Гол: Беллінгем, 81


"Сельта": Вільяр – Мінгеса, Айду, Старфельт, Нуньєс, Серві (Ману Санчес, 45+1) – Аспас, Бельтран, де ла Торре, Бамба – Странд Ларсен (Тапіа, 77)


"Реал Мадрид": Кепа – Карвахаль, Рюдігер, Алаба, Фран Гарсія – Вальверде, Чуамені (Кроос, 62), Камавінга (Модрич, 62) – Беллінгем – Родріго, Вінісіус (Хоселу, 18)


Попередження: Аспас, 68 – Кроос, 71