24 серпня 2023 22:51
2

Тренер "Бешикташа" Гюнеш: "Щасливі, що виграли перший матч протистояння з "Динамо"

Головний тренер «Бешикташа» Сенол Гюнеш висловився про перемогу над «Динамо».


– Ми щасливі, що виграли перший матч проти «Динамо». Всі наші гравці старалися грати якнайкраще, це був цікавий матч. «Динамо» почало трішки краще. Ми забивали, вони забивали, обмінювалися голами, але врешті решт ми отримали перевагу після першого матчу. Але це ще нічого не означає. Ми повинні виходити до групового етапу в наступному матчі.


Також «Динамо» має багато хороших гравців, вони намагалися бути ефективними шляхом довгих передач. Коли ми оборонялися добре, то були ефективними. Хоча вони теж були ефектнивними в деякі періоди матчу. Тож це був цікавий матч і ми щасливі, що перемогли.


Наші минулі матчі у кваліфікації? Гравці намагаються грати якнайкраще. Звичайно, це завжди важливо мати переможну серію у кваліфікації. Кваліфікація до групового етапу є важливою для нас. Ми хочемо кваліфікуватися, як і київське «Динамо» цього хоче.


Зайнутдінов? Він грав матчі до цього і був добре готовий. Після деяких проблем ми хотіли випустити його. Зрештою, ми зробили заміну пізніше і використовували його на лівому фланзі, а під час захисного контролю праворуч. Він досі має період адаптації, але ми щасливі мати цього гравця.


У нас були труднощі на флангах, ми хотіли їх закрити, але не вийшло. Ми були ефективні в нападі. Своєю чергою суперник проводив атаки. Виграти на виїзді - непогано


Це був важкий матч для людей, які його дивилися. Але наприкінці гри команди перемогла і я сподіваюся, що в другій грі ми продовжимо у такому ж дусі.


Тосун та наші нові трансфери? Не хочу говорити про трансфери. Ми використовуємо гравців, як нам це необхідно і наскільки вони готові. Наразі немає чого сказати. Тосун – це важливий гравець для нас. Він надає нам впевненості й він знає, що має наступний матч. Ми ще дамо йому шанс.


Після матчу Луческу говорив з рефері. Я підійшов до нього, поговорив з ним і побажав удачі.

Не хочу обидеть Бешикташ, но ждал от них большего. Сегодня они точно были не лучше нас.
Сховати
Paul, Ну в першому таймі була нудна гра, між ветеранами УПЛ та списаними пенсіонерами з АПЛ.
Тому, і задумаєшся, що краще накачувати свою академію, як зараз Динамо, хай дає нам Ярмолинків умовно в академії він проходив обкатку, як і Циганков, Волошинів, Ванатів, Бражків, чи береш як Бешикташ із топ чемпіонатів списаних льотчиків, за великі гроші.