22 серпня 2023 16:57

"Чому, коли сталося лихо, ніхто з представників клубу не приїхав на похорон?": син Цимбаларя - про ставлення "Спартака"

Старший син відомого футболіста Іллі Цимбаларя – Сергій – відреагував на новину про те, що у Москві планують провести матч пам'яті свого батька.


Сергій Цимбалар провів в Одесі спеціальну прес-конференцію, де жорстко розкритикував колишній клуб свого батька московський спартак.


«Чому, коли трапилося лихо у 2013 році, ніхто з представників клубу, де ви зараз хочете провести матч пам'яті батька, вважаю це взагалі абсурдом, не приїхав на похорон? Згоден, похорон був 30 грудня – передноворічна суєта у всіх. Але, знову-таки, ті, хто хотів, знайшли час 30 грудня прилетіти до України, до Одеси і попрощатися з батьком».


9 вересня на стадіоні Спартака у Москві пройде матч пам'яті Іллі Цимбаларя. Сергій заявив, що ні він, ні вдова колишнього футболіста Ірина не дозволяли на цей поєдинок.

«По-перше, у нас ніхто не питав згоди на проведення цього матчу у Москві. Ми проти, ми не давали згоди, ми це не підтримуємо, ми не маємо до цього матчу жодного стосунку. Я готовий битися до кінця, щоби цей матч не відбувся.

Як взагалі люди можуть просто дозволити собі проводити цей матч, коли над могилою батька літають ракети? Як ви взагалі уявляєте проведення цього матчу? Тобто ви радітимете, плескатимете, робитиме один одному компліменти – «так, ми такі класні, ми це зробили» – у той час, як ми з мамою, я зі своєю родиною, сидимо в притулку? Як ви це уявляєте?».