14 серпня 2023 19:04
3

Гол екс-динамівця Скорка не допоміг. "Олександрія" поступилася "Шахтарю"

Підопічні Патріка ван Леувена завдяки двом голам у першому таймі зуміли здобути перемогу над Олександрією (2:1) у матчі третього туру української Прем'єр-ліги.


Шахтар вийшов уперед уже на сьомій хвилині поєдинку. Сікан ударом у падінні головою завершив подачу від Гочолеїшвілі з правого флангу на дальню стійку.


До середини першого тайму той же Гочолеішвілі зробив подачу з правого флангу точно на голову Траоре в центрі штрафного, а той майстерно пробив під поперечину.


На 60-й хвилині підопічним Руслану Ротаню вдалося скоротити відставання в рахунку. Скорко після подачі з лівого флангу від Шулянського точно пробив між рук Різника і м'яч вирушив у сітку воріт Шахтаря.

У наступному турі Шахтар має зіграти 20 серпня на виїзді з Кривбасом. Олександрія на два дні раніше поміряється силами із Зорею.

Після цього поєдинку Шахтар піднявся на третє місце у турнірній таблиці, а ось Олександрія опустилася на сьоме.


"Шахтар" - "Олександрія" 2:1


Голи: Сікан, 8, Траоре, 31 - Скорко, 60


"Шахтар": Різник , Матвієнко, Чигринський (Козік, 74), Гочолейшвілі, Зубков (Невертон, 83), Назарина, Криськів, Очеретько, Топалов, Сікан (В'юнник, 46), Траоре(Келсі, 46)


"Олександрія": Шевченко, Логінов, Бабогло, Ващенко (Мартинюк, 82), Плакса (Ковалець, 63), Шулянський (Жеовані, 72), Калітвінцев, Копина (Погорілий, 82), Смирний, Калюжний (Скорко, 46), Кулаков


Попередження: В'юнник, 70, Матвієнко, 85 - Копина, 45+1, Скорко, 67, Калітвінцев, 87, Мартинюк, 90+2

Ну, це вже "ні в які ворота"! Хто ж забив - Скорко чи "Швидко"?!! Адмін, роби щось!!!
Сховати
Хоч виправили...
i-Graupera, а що тут зробиш? Треба, щоб цим хтось, хто б хоча мав середній бал по укр мові та літературі, цим займався, а це, очевидно, за межами можливостей ресурсу, і тому "немає сечі терпіти це борошно"