13 серпня 2023 16:22
2

Олександр Кучер – після 1:1 з "Минаєм": "У нас довгі переїзди. Ми 16 години їхали автобусом"

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер прокоментував матч із «Минаєм» (1:1) у рамках 3-го туру УПЛ.


– Ми розуміли, що гратимемо проти суперника, який добре захищатиметься, закриватиметься і використовуватимемо контратаки та стандарти. Так воно й сталося. У першому таймі ми мали моменти, і якби тоді забили, то, може, далі й було б легше. У другому таймі одразу було вилучення і хлопці залишилися вдесятьох, але хочу віддати їм належне – вони непогано грали та намагалися забити гол. Хотіли сьогодні перемогти і це було видно, але фарт не був на нашому боці. Ми могли знову та першими забити, але свій гол на контратаці забив «Минай». Добре, що у цій ситуації хлопці не опустили руки, зрівняли рахунок, а потім могли забити і наприкінці зустрічі. 1:1, мабуть, закономірний результат.

– Наскільки зараз вам вдається відновлюватись у цьому графіку, враховуючи ще й травми та трансфер Довбика до Іспанії?

– Звичайно, все це тяжко, адже у нас довгі переїзди. Зараз ми поверталися і 16 години їхали автобусом після матчу (зі «Славією»). Звичайно, хлопцям важко, але відновлюватимемося і готуватимемося до наступних ігор. Це футбол і такі наші реалії зараз, – сказав Кучер.


Фото - СК «Днiпро-1»

Допобачення містер, та дуже Дякуємо, Вам шановний за великий вклад в Дніпро-1, результати, що в Европі, що в чемпіонаті, кращих і бажати не потрібно. Друга ліга вже зачекалась за вашою роботою.
Десь я це чув про автобусиі що дєвочкам важко.