20 липня 2023 20:54
1

Екс-динамівець Вербич розчаровує тренера "Панатінаїкоса": у Греції розкрили стан команди напередодні матчу з "Дніпром-1"

Панатінаїкос зустрінеться з Дніпром-1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.


В останньому контрольному матчі перед стартом у єврокубках афінська команда, яку очолює сербський фахівець Іван Йованович, програла іспанському Райо Вальєкано (0:1).


Журналісти грецького сайту Sportime повідомили, що поразка не вплинула на впевненість головного тренера та його підопічних перед зустріччю з дніпрянами.

«Панатінаїкос не був добрий проти Райо Вальєкано, але це не викликало занепокоєння у Йовановича. Команда вигравала і виглядала задовільно в попередніх матчах, але поступилася хорошому клубу Прімери.

Йованович дивиться у майбутнє з надією і намагається підтримати високий бойовий дух у команді перед матчами з Дніпром-1», – пише джерело.


Сайт також оцінив дії окремих гравців Панатінаїкоса, у складі якого виступають екс-хавбек Шахтаря Бернард та колишній півзахисник Динамо Беньямін Вербич.

«Йованович, звичайно, прислухається до всього, що відбувається навколо команди, і розуміє хвилювання. Такі гравці як Бернард, Шпорар та Паласіос були в центрі уваги.

Вербич, з іншого боку, поки що не дуже у формі. Схоже, він має більше проблем, ніж можна було очікувати», – повідомило джерело.


29-річний Вербич перейшов до Панатінаїкоса з київського Динамо в липні 2022 року і зіграв за грецький клуб 29 поєдинків, у яких забив два м'ячі і оформив три асисти.


30-річний Бернард перейшов до афінської команди в серпні минулого року у статусі вільного агента і провів у її складі 35 матчів, у яких забив два голи та зробив п'ять результативних передач.

Перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Панатінаїкосом та Дніпром-1 відбудеться у словацькому Кошиці у вівторок, 25 липня.

Поєдинок у відповідь суперники проведуть 1 серпня в Афінах.

Виглядали вони кепсько з Райо, захист сипався під високим пресингом, вийти з оборони на чужу половину поля було великою проблемою. Загалом дуже посередня команда яка має бути цілком по зубах Дніпру. Напевно найсильніша ланка - тренер, як кепсько все не виглядало з конструюванням атак, організаційно команда не розсипається, як часто буває у греків, дуже мало пропустили в чемпіонаті. Сербська дисципліна присутня, терпіть вони вміють.