12 липня 2023 11:54

Мессі про поразку від Саудівської Аравії на ЧС-2022: "Аргентина довела, що сильна, і відповіла на труднощі величчю. Перед турніром я казав, що це буде складна гра"

Ліонель Мессі розповів, як Аргентина відреагувала на поразку у першій грі ЧС-2022.


«З цими молодими хлопцями, особливо в Аргентині, де я мав складні моменти і де мене часто критикували, я відчував, що є покоління, яке на смерть стояло за мене, воювало з багатьма людьми, намагаючись захистити мене. І мені дуже приємно, що щось залишаю для нього.


Я дякую за цю прихильність, за всі битви, через які ці хлопці заради мене пройшли. І перемога на ЧС заради країни принесла їм величезне задоволення.


У нас дуже згуртована група, дуже сильна і на труднощі вона відповіла величчю. На нас чекало важке випробування після гри з Саудівською Аравією, бо до цього матчу ми провели 35 чи 36 ігор без поразок і не знали, як відреагуємо на складнощі, бо не стикалися з ними.

Для багатьох молодих хлопців це був перший чемпіонат світу. Перед ЧС я говорив, що матч із Саудівською Аравією буде дуже складним саме через це. Непросто проводити свій перший матч на ЧС, нерви та хвилювання все одно виявляються через значущість події. Але ця команда показала, що її ніщо не хвилює, що вона дуже сильна. Після матчу із Саудівською Аравією вона це довела», – сказав капітан збірної Аргентини в інтерв'ю TV Publica.