12 липня 2023 10:12
5

"Ребров йому відповідає: "Я Станіславовичу передам": як тренер збірної розлютив Алієва - Леоненко розкрив деталі

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко розповів історію як Олександр Алієв хотів привітати головного тренера збірної України Сергія Реброва.

Сергій Ребров розпочав свій шлях на посаді головного тренера збірної України з результативною нічиєю у товариському матчі з Німеччиною. Віктор Леоненко поділився історією, як Олександр Алієв по телефону привітав Сергія Станіславовича та отримав від нього порцію зарозумілості.


«Розкажу історію, яку мені розповів Алієв. Дзвонить він привітати Реброва із гарною грою проти німців – 3:3. Каже: «Сергій, я тебе вітаю, класно зіграли. Молодці!». Ребров йому відповідає: «Добре, я Станіславовичу передам». Алієв, звiсно, розлютився».


За словами Леоненка, ця ж історія повторилася через деякий час, коли Алієв разом зі своїм сином побачилися з Ребровим.


«Вдруге Алієв з малим Артемком побачилися на базі [з Ребровим]. Алієв каже: «Привітайся з дядьком Сергієм». Ребров відповідає: «Не з дядьком Сергієм, а з Сергієм Станіславовичем». Алієв знову починає говорити: «Привітайся з Сергієм».

Навіть літню людину цілком нормальну називати тілько по імені. А Реброву ще далеко до літньої людини.
Можливо, там мають місце особисті стосунки...
Сховати
Konstantin, дивлячись, в якій культурі, бо в різних - різні норми. На Заході України діти батьків на "Ви" називають. Так само на "ви" до незнайомих, незалежно від віку. До близьких мені людей на їх роботі звертаюсь до них по імені та по батькові. Так що все це відносно.
Алиев и субординация как свиньи и бисер.
І як розуміти цю дурню?
Сховати
i-Graupera, Та все просто. Патріотізма добавилось, а розума ні.