10 липня 2023 10:34

"Після історії з Седан Зінченко та Борячук перестали спілкуватися": колишні партнери гравців – про гучний скандал

Вихованці Шахтаря Артем Габелок, Бека Вачіберадзе та Євген Гриценко розповіли, як змінилися взаємини між Андрієм Борячуком та Олександром Зінченком після історії з Владою Седан.


7 червня 2019 року вся футбольна Україна дізналася про те, що Олександр Зінченко та Влада Седан перебувають у стосунках.

Після матчу Україна – Сербія (5:0) у третьому турі кваліфікації до Євро-2020 захисник синьо-жовтих прийшов на флеш-інтерв'ю до Седан, яка була репортером на тій грі, та поцілував її у прямому ефірі.

Ця ситуація стала потрясінням для багатьох футбольних людей, оскільки їм було відомо, що раніше Влада зустрічалася із товаришем Зінченком по академії Шахтаря Андрієм Борячуком.

Вихованці «гірників» Артем Габелок, Бека Вачіберадзе та Євген Гриценко у коментарях сайту «Український футбол» розповіли, якими були взаємини між Зінченком та Борячуком, і як вони змінилися після тієї історії.

Габелок: «Вони добре спілкувалися. Тоді взагалі була така дружня атмосфера у команді, що всі разом літали на відпочинок. Знаю, що вони завжди були на зв'язку. Після цієї історії вони перестали спілкуватися».

Вачіберадзе: «Вони були друзями. У нас взагалі такий рік був: Я, Зіна [Зінченко], Зуб [Олександр Зубков], Боря [Борячук], Вітя [Коваленко] – ми всі були разом із 15 років. Щодо Влади взагалі не хочу говорити на цю тему. Вони мають свою історію, вони розібралися».

Гриценко: «Вони до певного часу були друзями. Після цього певного моменту, наскільки я знаю, перестали бути друзями. Подробиць не знаю».

У березні 2020 року Зінченко та Седан одружилися. У серпні 2021 року у них народилася дочка Єва. У травні цього року стало відомо, що дружина Зінченка знову вагітна.