4 липня 2023 16:44
1

Джерело: СБУ затримала Записоцького

Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький затриманий Службою безпеки України, повідомляє FootballHub з посиланням на власні джерела в УАФ.


Тепер його доставлять у Львів, де завтра, 5 липня, відбудеться судове засідання.

Вчора, 3 липня, Запісоцький був відсутнім на засіданні Шевченківського районного суду міста Львова, на якому йому збиралися змінити запобіжний захід, через начебто проходження медогляду у територіальному центрі комплектування.

30 червня Запісоцький теж не зʼявився на засіданні, його адвокат сказав, що функціонера тоді викликали до ТЦК. Сторона захисту не надала доказів щодо цього ні 30 червня, ні 3 липня.


Раніше Мінспорту звільнило співробітників УАФ від мобілізації на час воєнного стану.


20 червня судове засідання, де мали б обрати запобіжний захід Запісоцькому, добу не могли розпочати через відмову адвокатів від львівських суддів. Наступного дня Запісоцький не прийшов на суд у Львові, він поїхав у Київ на інше засідання. А 29 червня адвокат Запісоцького не з’явився на судове засідання у Львові, бо у нього зламалася машина.

Наступне засідання у справі Запісоцького відбудеться 6 липня. Його підозрюють у розкраданні коштів на будівництві заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.


Фото - УАФ

+++