1 липня 2023 12:31

Шапаренко та інші. Хацкевич назвав футболістів "Динамо", гра яких йому імпонує

Колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич в інтерв’ю SportArena TV назвав футболістів «Динамо», гра яких йому імпонує.


– Хто мені подобається в «Динамо»? Це Жора Бущан. Якби не його травми, то його кар’єра була б до цього періоду ще яскравішою. Також Віталій Буяльський, ми пройшли всі ці періоди. Із молодих – це Миколенко, якого ми також взяли з юнацької команди одразу в першу команду й він склав конкуренцію Піваричу. Пізніше він був проданий за достатньо серйозні гроші.


Ще Коля Шапаренко. Там вигадували якісь конфлікти, що у мене були з ним конфлікти. Він був молодий та амбіційний хлопець, казав, що може грати тільки «десятку». Я йому казав: «Бачу тебе трішки нижче». На тій позиції, де він грає сьогодні. Все з досвідом. Зараз Коля, непевно, також розуміє, що всьому свій час.


Забарного я не застав, він вже був після мене, його Михайличенко взяв до першої команди. Це ті футболісти, з якими я починав, і вони дійшли до рівня першої команди. Покоління Попова, Шапаренка і Миколенка – я виділяю двох останніх. Денис також хороший футболіст, але вимоги до центральних захисників дещо інші в сучасному футболі. Він міцний хлопець, але ці двоє виділялися з цієї плеяди.