25 червня 2023 21:07

Офіційно. Кулібалі залишив "Челсі". Захисник стане гравцем "Аль-Хіляля"

Лондонський футбольний клуб «Челсі» офіційно повідомив про припинення співпраці із 32-річним сенегальським захисником Каліду Кулібалі.


Гравець перейде до саудівського «Аль-Хіляля». Контракт із «синіми» було розраховано до літа 2026 року. Деталі трансферу невідомі.

«Центральний захисник прибув із «Наполі» минулого літа і провів за «синіх» 32 матчі у своєму єдиному сезоні на «Стемфорд Брідж».

32-річний футболіст дебютував на виїзді з «Евертоном» та відзначив свою першу домашню гру фантастичним ударом з льоту проти «Тоттенгема». Інший його гол за «Челсі» також був забитий у лондонському дербі на виїзді з «Фулгемом».

У середині кампанії Кулібалі вивів Сенегал до 1/8 фіналу чемпіонату світу у Катарі. Захисник забив вирішальний переможний гол, допоміг своїй країні перемогти Еквадор та вийти у плей-оф.

Ми хотіли б подякувати Каліді за його внесок на поле та за його межами під час його перебування на «Стемфорд Брідж» і побажати йому всього найкращого на наступному етапі його кар'єри», – йдеться у заяві «Челсі».