21 червня 2023 18:06

Карраско про конфлікт Куртуа з Тедеско: "Нас розчарувала реакція Тібо. Пов'язка – просто атрибут. Потрібно показувати, що ти лідер"

Яннік Феррейра Карраско засудив Тібо Куртуа за конфлікт із Доменіко Тедеско.


Нагадаємо, Куртуа достроково покинув розташування збірної Бельгії. Головний тренер збірної Доменіко Тедеско пояснив вчинок воротаря розбіжностями щодо капітанства – Куртуа не сподобалося, що відсутність травмованого Кевіна де Брюйне капітаном у матчі з Австрією призначили Ромелу Лукаку, а не його. Голкіпер «Реала», у свою чергу, спростував слова Тедеско, згадавши про свою травму коліна.

«Ми більш-менш розібралися, що сталося. У нас була зустріч із тренером, який був з нами чесний. Ми, ветерани збірної, ще не мали змоги поговорити з Тібо.

Але нас розчарувала його реакція. Зрештою, він є частиною команди, він один із трьох капітанів. Пов'язка – це просто атрибут. Потрібно показувати, що ти лідер, капітан зі своєю індивідуальністю.

Він вирішив поїхати. Був дискомфорт [у коліні] чи ні, ми не знаємо. Але однією з причин його від'їзду стала пов'язка», – сказав гравець «Атлетико».