17 червня 2023 17:50

"Ярмоленко не встигав за грою". Леоненко розкритикував капітана збірної України за матч з Північною Македонією

Колишній нападник київського Динамо, а нині відомий футбольний експерт Віктор Леоненко розібрав гру лідерів збірної України у поєдинку відбору Євро-2024 із Північною Македонією (3:2).


16 червня у рамках відбору Євро-2024 збірна України з яскравим камбеком виграла з рахунком 3:2 на виїзді у Північної Македонії. У другому таймі переможними голами за синьо-жовтих відзначились Ілля Забарний, Юхим Конопля та Віктор Циганков. А двома асистами відзначився Михайло Мудрик.

Віктор Леоненко у своєму проекті на ютуб-каналі виніс свій вердикт лідерам української команди Андрію Ярмоленко та Михайлу Мудрику.

«Перший тайм просто бездарний від нашої команди. Двоє людей випали конкретно. Капітан збірної України Ярмоленко запам'ятався фолами, отже не встигав за грою плюс сперечався з арбітром.

Другий Мудрик. У першому таймі вони були найгіршими гравцями, бо стільки помилок. Мудрик постійно втрачав м'яч, він хотів усіх випередити, але не вдавалося».

Збірна України провела два матчі в рамках відбору на Євро-2024, набрала три очки та посідає друге місце у турнірній таблиці групи С.

Наступний матч команда Реброва проведе у словацькій Трнаві у понеділок, 19 червня. Суперником українців буде збірна Мальти.