17 червня 2023 12:03

Найдорожчий гравець в історії "Шахтаря" оскандалився: він вибачиться, заплатить штраф і може залишитися без клубу

Бразильський екс-півзахисник донецького Шахтаря Бернард потрапив у неприємну ситуацію після того, як вчасно не з'явився на тренувальний збір грецького Панатінаїкоса.


Бернард, який виступає за Панатінаїкос із серпня минулого року, попросив керівництво афінського клубу надати йому кілька додаткових днів відпустки для вирішення особистих питань.

Греки відмовили бразильському екс-півзахиснику Шахтаря. Однак футболіст вчасно не з'явився на тренувальний збір Панатінаїкоса, який розпочався 14 червня.


Бернард перебуває на зв'язку з клубом і планує повернутися до його розташування на початку наступного тижня. Згідно з клубними правилами, гравцеві доведеться вибачитися перед Панатінаїкосом за своє запізнення та заплатити штраф. Про це повідомив грецький сайт Sport 24.


Майбутнє Бернарда в афінському клубі після цієї ситуації залишається невизначеним. Ймовірно, що футболіст покине Панатінаїкос. Про це повідомив грецький сайт Sportime.


Джерело також відзначило, що зарплата Бернарда у клубі становить 2,5 мільйона євро на рік.


30-річний Бернард перейшов до Шахтаря з бразильського Атлетіко Мінейро за 25 мільйонів євро у серпні 2013 року. Цей трансфер є найдорожчим придбанням донецького клубу в історії.


Фото: ФК "Шахтар"