31 травня 2023 14:35
8

Нігерійські ЗМІ стверджують, що "Динамо" підписало нігерійського голкіпера Джона Амаха

Як повідомляє sports247.ng, "Динамо" нібито підписало 21-річного нігерійського голкіпера Джона Амаха із клубу "Саншайн Старз".


Джерело стверджує, що гравець перейшов у стан "біло-синіх" на правах короткострокової оренди після того, як успішно пройшов медобстеження.


Також наводяться слова Амах:


"Я радий приєднатися до "Динамо". З нетерпінням чекаю на новий виклик. Ціную довіру клубу і обіцяю зробити все можливе, щоб допомогти команді в досягненні цілей".


За даними джерела, кияни нібито стежили за воротарем із ЧС-2019 U-20, де Амах відіграв вирішальну роль для збірної Нігерії до 1/4 фіналу.

В Бойка закінчується контракт, Нещерет взагалі не тягне, тому його можна розглядати як дублера Бущана. Звісно, якщо це правдива новина. І цього хлопця дійсно підписали.
За Ю-19 уже играть не сможет. Неужели сразу в основу, вместо Бущана, Бойко и Рудько. Так он не просто орел, это же лев какой то.
Сховати
Нещерет конечно, а не Рудько.
АХАХАХА... вчора Полісся, сьогодні Динамо... https://www.zhitomir.info/news_214416.html
Сховати
UA, швидко працює Полісся, молодці))))))
UA, 140 км для Африки не расстояние. John Amah Aniagboso - В Динамо перешла первая часть Джона Амаха, а в Полесье вторая - Chijoke Aniagboso. Близнецы наверное.
Сховати
Балоун, https://www.transfermarkt.com/john-amah/profil/spieler/1101329
https://www.transfermarkt.com/chijoke-aniagboso/profil/spieler/1111147
В Полісся воротар прийшов з Giant Brillars FC а той що ніби до нас з Sunshine Stars також на трансфермаркеті знайшов ніби є такі))