13 травня 2023 12:56

Фаті не хоче у "Вулвз" – його не мотивує гра без єврокубків. Він мріє про успіх у "Барсі"

Ансу Фаті сумнівається, що йому варто переходити у «Вулверхемптон».

Як пише Diario Sport, Фаті – ключова постать у переговорах «Барселони» та «Вулвс» щодо Рубена Невеша. Агент Жорже Мендеш, який представляє інтереси обох гравців, запропонував включити Ансу до операції по опорнику.

Обмін, запропонований агентом, буде можливим лише у випадку, якщо всі сторони дадуть добро на здійснення угоди. Однак, на даний момент це виглядає малоймовірним.


Фаті дуже хоче залишитись у «Барселоні» – він не відмовився від мрії про успіх у рідному для нього клубі. Крім того, його не переконує варіант із «Вулверхемптоном». Можливість пограти за цей клуб не мотивує 20-річного вінгера, оскільки наступного сезону команда Хулена Лопетегі не братиме участі у єврокубках.

Якщо Ансу відмовиться від переходу, Мендешу доведеться шукати інші варіанти обміну. До угоди до «Вулвса» можуть увійти Серджіньо Дест, Ніко Гонсалес або Абде Еззальзулі. Без включення гравців до операції англійський клуб запросить 50 млн євро за Невеша, а Барса не може собі дозволити таку суму.


Нагадаємо, що в «Барселоні» немає єдиної думки щодо можливого переходу Рубена. Президент клубу Жоан Лапорта є активним прихильником ідеї про запрошення 26-річного футболіста, але Хаві вважає, що Невеш може не вписатися в стиль гри команди.


Повідомлялося, що «Вулверхемптон» запропонував «Барсі» Невеша та 30 млн євро за Фаті.