11 травня 2023 15:24

Жертва Алвеса сказала поліції, що хотіла піти після кількох поцілунків: "Він сказав "ні" і почав говорити гидоти на кшталт "ти моя маленька повія" і почав бити мене"

Опубліковані свідчення дівчина, яка звинувачує Дані Алвеса у зґвалтуванні.


Нагадаємо, колишній захисник «Барселони» та збірної Бразилії перебуває у в'язниці за звинуваченням у зґвалтуванні 23-річної дівчини в нічному клубі Sutton – ймовірно, це сталося в ніч проти 30 грудня. Йому загрожує до 12 років ув'язнення. Колишній гравець «Барселони» стверджує, що секс стався за взаємною згодою.


Футболіст кілька разів змінював свідчення у цій справі. У програмі The Ana Rosa program на TeleCinco озвучили свідчення жертви, які вона дала поліцейським, які приїхали на виклик у нічний клуб. Слова дівчини зафіксувала камера, розміщена на формі одного із правоохоронців.

«Я добровільно пішла в туалет і, поцілувавшись кілька разів, сказала йому, що хочу піти... але він сказав мені «ні» і зачинив засув. Він почав говорити мені гидоті на кшталт «ти моя маленька повія», а також почав бити мене. Він кинула мою сумку на підлогу і схопила мене за одяг», – сказала дівчина, розплакавшись. Вона не змогла домовитись.


Подруга жертви продовжила історію за неї: «Мало місце проникнення».


Коли поліцейський вирішив викликати швидку допомогу та порадив жертві передбачуваного зґвалтування подати скаргу, вона крізь сльози сказала йому: «Ніхто мені не повірить, бо вони побачать на камерах, що я добровільно пішла до туалету».


Раніше повідомлялося, що подальші свідчення дівчини відповідали її словам у день події.