8 травня 2023 16:40

Юрій ВЕРНИДУБ: "Вітаю Шовковського з третьою перемогою. Думаю, Луческу все одно дає якісь вказівки"

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував поразку від «Динамо» (0:1) у 25-му турі УПЛ.


«Щоб здобути позитивний результат, не вистачило забитого голу. Непогана гра проти «Динамо», особливо перший тайм. Були моменти, але ми їх не реалізували.

На другу половину вийшли якось розгублено. Не увійшли в гру та пропустили швидкий м’яч зі стандарту. Після цього хлопці знову повернулися у гру та почали грати, але так і не змогли забити.


Для мене та хлопців дуже образливо програти таку гру, яка давалася. Але нічого страшного. Це досвід - ми можемо добре грати з командами, які борються за найвищі місця.


Артур Микитишин травмувався - потягнув задній м’яз. Не знаю ступінь пошкодження. Можливо, він пропустить решту сезону. Можливо - ні. Важко сказати. Для нас це втрата.


Даніель Соса тільки приїхав, в п’ятницю. Ми на нього дуже розраховуємо. Він дуже довго добирався до України: ще в березні ми підписали, але доїхав він тільки зараз. Це наше сьогоднішні життя.


Віримо, що він швидко адаптується та почне грати так, як ми бачили, коли його обирали. Це доволі непоганий фланговий нападник з непоганою технікою, швидкістю та дриблінгом. Є над чим працювати. Дуже розраховуємо, що він нас підсилить.

Нам трішки не вистачило фарту, який потрібен в будь-якому матчі. В роздягальню ми мали йти з рахунком 1:0 на нашу користь.


Як Шовковський готувався до матчу, так і ми готувалися. Все те, що ми дивилися, й було на полі. Я не здивований. Що «Динамо» до цього грало, те й сьогодні. Вони мають свій стиль та свою гру. Здивувати було важко. Як і ми - нічим не здивували «Динамо». Кожен тренер готується до матчів по-своєму.


Вітаю Шовковського з третьою перемогою. Думаю, Луческу все одно дає якісь вказівки. Судячи з того, що я читав. Тому що він головний тренер, він не казав, що вже не головний тренер. Це заслуга всього клубу «Динамо». Я не можу сказати, що це Шовковський чи Луческу. Є головний тренер Луческу, він ним і залишається. Є його помічник Шовковський, він ним і залишається. Вони самі розберуться та знають, хто і за що відповідає», - сказав Вернидуб.