3 травня 2023 09:23
3

"Був привід": африканський футболіст заявив, що Росія в Україні вирішує "питання звільнення націй"

Колишній футболіст казанського "Рубіна" Макбет Сібая безглуздо виправдав військову агресію Росії по відношенню до України. Учасник двох чемпіонатів світу у складі збірної ПАР зазначив, що РФ – "це не країна, яка забиратиме щось чуже", а також вона "завжди приділяла велику увагу питанню звільнення інших націй".


Таку пропагандистську заяву Сібая, який із казанцями двічі ставав чемпіоном країни, зробив в інтерв'ю виданню "Татар-інформ". За його словами, стираючи з лиця землі міста України, окупанти захищають росіян. Щоправда, експівзахисник не уточнив, що загрожувало агресорам, які розв'язали проти нашої країни злочинну війну.


"Всі знають, що Росія не робитиме нічого поганого до тебе, якщо тільки ти сам зробив щось неправильно. І Росія завжди приділяла велику увагу питанню звільнення інших націй. Люди в ПАР знають, що Росія – це друг. А Росія мала привід, були причини. Росія робить усе, щоб захистити росіян. Це не країна, яка забиратиме щось чуже. В історії такого ніколи не було", – сказав Сібая.


Він також поскаржився на те, що російських спортсменів було виключено з міжнародних змагань. "Я думаю, що це несправедливо. Дуже несправедливо. Іноді в правилах не вистачає послідовності. Буває, що хтось робить багато поганого, але стосовно них чомусь нічого не робиться", – повторив наративи кремлівських методичок ексфутболіст.


Фото - "Татар-Інформ"

Ще один сектант)
Його в раші-параші навчили ходити до туалету на унітаз,який до речі,вкрали в Україні,от воно і меле різні небелиці,те,що йому закинули в безмозглу голову і в знак вдячності за право користування туалетом.Ах да,мало не забув,ще сипанули за теревені пару копійок до кишені штанів,які йому подарували,бо раніше воно теж не знало,що таке одяг.
Цікаво, коли сусіди ПАР нападуть на його країну, то він також скаже, що сусіди не забирають чуже, вони просто звільняють?
Дебіл, він і в Африці дебіл.