17 квітня 2023 19:00
7

"Є серйозні проблеми". Циганик висловився про становище Супряги в "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» висловився про становище Владислава Супряги в «Динамо».


– Де Супряга? В запасі, тренується, готується. Ванат роззабивався і я бачу, що зараз Луческу більше на нього покладає свої надії. Я думаю, що Супрязі буде дуже важко зараз. Ванат вже дійсно незамінний футболіст основи, він почуває себе комфортно.


Супряга розгубив своє щастя. Дуже давно він не грав, давно не забивав. Я не знаю, що має статися, щоб Супряга зараз повернувся на той рівень, який би говорив про можливість претендувати на місце в основі «Динамо». Будемо відверті, є серйозні проблеми. Серйозні проблеми з підходом до роботи, з розумінням свого місця в «Динамо».


Жити минулим не треба, варто щоденно доводити, що ти кращий і прогресуєш. Ви чули, що Луческу говорив після матчу проти «Руху»? Те, що він говорив про Гармаша, я думаю, може стосуватися Супряги і ще кількох футболістів «Динамо». Воно так є. Деякі люди починають знижувати до себе вимоги.

Та ми тільки це і чуємо, що в нього якісь проблеми, поки інші кар'єру роблять
Супряге В нужно доверять и всё у него получится..если пока не видит Луческу М его в составе так пусть парня отдадут в аренду..как когда то в Днепр 1..когда он играя против Динамо К в их составе забил в одном матче ТРИ-3 гола...с молодыми игроками нужно уметь работать..в ДинамоК давно нужен хороший иностранный тренер для атакующих игроков( а не тренеров разносчиков манишек и фишек) как когда то для Цыганкова В..приглашали тренера именно для атакующих.. ..он поработал с Витей Ц и Витя Ц стал забивным и умным игроком на поле!
Сховати
Oskar, якщо Луческу не вміє працювати з молодими, тоді хто?Ті кроти, з якими він парцвав, прадавались в топ клуби.
Крім того, мододим він є умовно. У нас ще в 25 називають "молодий гравець".
Сховати
Буковина, хочу вас поправити "Луческу умів колись працювати з молоддю, але не тепер...Він вже повністю видохся і пора на покій.."
Сховати
himars_2022, не буду сперичатись, Ваша думка має сенс. Єдине, що зауважу, це те, що здатність, про яку ми говоримо, навряд чи можна втратити. Тут або питання в бажанні, мотивації (те, про що Ви кажете "видохся"), або також в тому, що з поліном скільки не працюй, все одно крім буратіни нічого не вийде.
Буковина, так и в шахте не работал он с молодыми украинцами..бразильцев не берём в счёт...там покупались таланты...у него там если игрок не заиграл его сразу отправляли в аренду..или в глубокий запас...и продавались талантливые бразильцы купленные за приличные деньги до этого НЕ украинцы.....
Сховати
Oskar, це точно, що переважно це були бразильці. Яка різниця? Я тоум про буратін і писав. З усією повагою, але нехай прийде будь хто з топ тренерів, усмовний кулач стане топом? Не думаю.