22 березня 2023 22:29

Алвес написав листа дружині, що кинула його: "Розумію твій біль від несправедливої ситуації. Боротимуся, щоб довести всьому світу свою невинність".

Підозрюваний у зґвалтуванні Дані Алвес написав своїй дружині листа.


Раніше Джоана Санс оголосила про розлучення з колишнім футболістом «Барселони» та збірною Бразилії, який перебуває в ув'язненні.


Як було сказано в ефірі Antena 3, дівчина продовжує щодня телефонувати з Алвесом і знала про зміст листа, який до неї не дійшов, але потрапив у розпорядження ведучих передачі Y Ara Sonsoles.


«Дорога Джоана. У нас було майже 8 років великого кохання, прихильності, поваги та взаємної турботи. Особливо в останні роки поряд з тобою все здається легшим та приємнішим. Ти і мої діти, Дані Фільо та Вікторія, стали кращими, що коли-небудь траплялися зі мною.


Разом ми росли від дня нашої зустрічі. З першої хвилини ми розпочали спільне життя. Ми супроводжували один одного всі ці роки, зміцнюючи та прикрашаючи життя один одного. Зараз, у цей важкий час, я жалкую за твоє рішення і сподіваюся, що життя дасть ще один шанс виявити любов до тебе.


Я розумію біль, який завдає несправедлива ситуація, в якій ми опинилися, і розумію, що ти не змогла витримати всього цього тиску. Факти, в яких мене звинувачують, чужі мені і тим цінностям, якими я керуюсь у своєму житті: коханні, повазі та старанні.


Я продовжуватиму боротися, як я завжди це робив, вірячи в себе, спираючись на підтримку та довіру тих, хто знає, хто я насправді. Я боротимусь до кінця, підживлюючись безумовною любов'ю моїх дітей, моїх батьків і тих, хто продовжує бути поруч зі мною, щоб незабаром довести всьому світу свою невинність», – йдеться у листі Алвеса.