12 березня 2023 15:30
8

Олександр КУЧЕР: "Суперники тягнули час, щось кричали, валялися. "Динамо" – це гранд українського футболу, вони не повинні себе так поводити"

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер дав свій коментар для «ПРОФУТБОЛ Digital» після поразки від «Динамо» (0:1).


– Звичайно, ми розуміли, що це за гра. Якщо брати турнірну таблицю і весь чемпіонат, для нас це була дуже важлива гра. Ми готувалися з повною віддачею, хотіли перемогти сьогодні, здобути очки. Але ті помилки, яких ми припустилися в обороні, не можна припускатися в таких матчах. Один гол вирішує весь хід матчу, якщо робити такі помилки.


«Динамо» скористалося нашою помилкою і сіло в оборону. Оборонялося, грало низько, не давали пробивати в другому таймі. Це дуже не було схоже на «Динамо», яке тягнуло час, щось кричали, валялися. Ну я не розумію, «Динамо» – це гранд українського футболу, вони не повинні себе так поводити.


В цілому, хлопці незадоволені. Вони хотіли здобути очки, перемогу хотіли, вони лізли вперед. Але це футбол, ми розуміємо, що одна помилка вирішує підсумок таких матчів.


Новачки в старті? Це моє рішення було. Є рівноцінні гравці в нас, які теж хочуть грати. Ми всім будемо давати, а хто буде краще – той буде виходити на поле.

Не будемо опускати руки, звичайно. Ми будемо працювати, готуватися до кожного матчу, виходити і здобувати перемоги. Нам це потрібно. Думаю, вболівальники теж хочуть бачити перемоги «Дніпра-1».


Фото - СК «Дніпро-1».

клоун
В першому таймі у вас був шанс забивати , та й не один, в чому справа.
Днепр в этом году мог бы стать чемпионом, а теперь уже наверняка все и Кучер чувствует, что это во многом именно его "заслуга", вот и истерит.
Харю наїв морда кротовська!
В зеркало посмотри, урод даунбассовский
Сам валявся після того як Вукоєвич пальцем торкнувся, як будто Кличко зарядив у хавало.
Йди в одне місце, згадай яким бидлом ти був сам на полі, коли грав. Так шо не треба ляля. Краще б вибачився за свого психа
А Бланко розумієш?