12 березня 2023 11:46

"Шахтар" має пропозиції щодо трансферу Педрінью від двох клубів

У керівництва «Шахтаря» на столі є дві пропозиції щодо трансферу 24-річного атакувального хавбека Педріньо, який зараз на правах оренди (до 30 червня) виступає за бразильський «Атлетіко Мінейро».


Викупити Педрінью у «гірників» бажають «Палмейрас» та «Лілль», але українці не поспішають погоджуватися на жодну з пропозицій.

У випадку з «Палмейрасом» йдеться про 10 мільйонів євро та трансферні права на Кевіна, якого бразильці також оцінили у 10 мільйонів. Але «Шахтар» не погоджується із таким підходом, хоча раніше був готовий заплатити за молодого вінгера навіть більше. Зараз «гірники» вважають, що Кевін, який не має досвіду виступів на дорослому рівні, не коштує дорожче 5 мільйонів.

Що стосується пропозиції «Лілля», то французи готові віддати за Педрінью 20 мільйонів євро, але у розстрочку. «Шахтар» хоче отримати всю суму одразу одним платежем.

Обидві пропозиції поки що не відкинуті «Шахтарем». Донеччани роздумують над тим, щоб обговорити із «Палмейрасом» та «Ліллем» деякі зміни, з урахуванням яких будуть готові схвалити трансфер.

Також зацікавленість у купівлі Педрінью виявляє його нинішній клуб «Атлетіко Мінейро». Очікується, що «півники» надішлють «гірникам» офіційну пропозицію щодо хавбека до кінця наступного тижня.

Раніше повідомлялося, що Педрінью категорично налаштований не повертатися в Україну, й навіть буде готовий просити ФІФА посприяти розірванню його контракту із «Шахтарем», якщо донецький клуб відмовиться від його продажу.


Фото - ФК «Шахтар»