6 березня 2023 10:54

"Агресія Малиновського відіграла вирішальну роль": французька преса оцінила внесок хавбека у перемогу "Марселя"

Руслан Малиновський отримав оцінки від французьких ЗМІ за свою гру у складі Марселя проти Ренна (1:0) у рамках виїзного матчу 26 туру чемпіонату Франції.


Руслан Малиновський після виходу на заміну відіграв увесь другий тайм у складі Марселя проти Ренна. Результативними діями український 29-річний хавбек не відзначився, однак саме за його присутності на полі було забито вирішальний гол у матчі.


Видання DicodusSport оцінило гру Малиновського на 5,5/10. Експерти зазначають, що українець більше віддавався на полі, аніж Маттео Гендузі, якого він змінив.


«Малиновський вийшов на заміну на 46-й хвилині і намагався більше, ніж Гендузі. На 52-й хвилині відпрацював в обороні», – пишуть експерти.


Від ресурсу CoeurMarseillais українець отримав 5/10. Автори статті відзначили непогану активність футболіста.


«На 52-й хвилині чудово повернувся назад і відпрацював в обороні. На 83-й хвилині зробив гарний прорив, але Санчес у тій атаці втратив м'яч», – зазначають автори.


Сайт MaxiFoot солідарний із попередніми колегами в оцінці Малиновського – 5/10. На думку журналістів, українець нічим особливо не вирізнявся на полі.


«Малиновський провів середній матч. Українець докладав зусиль, беручи участь у оборонних діях. З іншого боку, його спроби щось створити в атаці не мали успіху. Зокрема, м'яч після його дальнього удару полетів у бік трибун», – наголосили журналісти.


Ресурс 90min також поставив хавбеку 5/10 балів за гру. Автори відзначили невиразність Малиновського в атаці, проте наголосили на його якісній грі в обороні.


«Малиновський замінив Гендузі, проте не вплинув суттєво на динаміку своєї команди. Український легіонер не створив великої кількості моментів в атаці, проте його агресія у півзахисті відіграла вирішальну роль», – підсумували автори.


Зазначимо, що Малиновський провів за Марсель після свого січневого трансферу з Аталанти 12 матчів, у яких відзначився двома голами.


Марсель після 26 турів посідає друге місце у Лізі 1. Від лідера ПСЖ їх відокремлюють вісім пунктів.