27 лютого 2023 20:53

Кіоун про МЮ: "Це лише Кубок ліги, а люди заговорили про квадрупл. Подивіться, кого "Юнайтед" обіграв - "Бернлі", "Чарльтон", "Ноттінгем"

Екс-захисник "Арсеналу" Мартін Кіоун прокоментував перемогу "МЮ" у Кубку англійської ліги.


"Багато людей захоплюються "Манчестер Юнайтед", і фанати клубу, звичайно, скажуть про "типового Кіоуна", але подивимося, кого "МЮ" обіграв.

Він переміг удома "Бернлі", "Чарльтон", обіграв "Ноттінгем Форест", який був на дні таблиці АПЛ. Це не найкращі команди. А тепер "МЮ" чемпіон, він виграв Кубок ліги.

А люди тепер заговорили про квадрупл. Але давайте подивимося на ситуацію за шість тижнів. Якщо "Юнайтед" продовжить перемагати – не сумніваюся, він побореться за титул.

Я думаю, що в таких матчах, як із "Бернлі", "Чарльтоном", "Ноттінгемом", можна перемогти, чи не так? А вчора [у фіналі з Ньюкаслом] все пройшло для МЮ чудово.

"МЮ" змінив ситуацію під час сезону, там працює тренер, який знає, чого хоче. Змінюється культура, гравці отримують правильне посилання, Рашфорд чарівний, команда виглядає єдиною. Видно командний дух, характер, з'являються лідери. Але це лише один трофей – і це лише Кубок ліги", – сказав Кіоун.