13 лютого 2023 19:12
2

"Це форвард, який може забивати багато". Циганик оцінив перспективи Супряги в "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE» поділився думкою про форварда «Динамо» Владислава Супрягу.


– Супряга дуже здорово виглядає на зборах. Повірте, цей той футболіст, який мені подобався, як тільки стартував. У нього феноменальна швидкість, він біжить на рівні Мудрика. Все-таки поступається десь Мудрику, але на тому рівні. Якщо його правильно використовувати, його швидкість, привести у відчуття…


Коли він прийшов з «Дніпра-1», за нього заплатили, по моєму, 6 мільйонів євро. Так, частинами, але повністю «Динамо» розрахувалося з «Дніпром-1» за нього. Був варіант тоді з «Аяксом», але вони менше давали і «Динамо» вирішило його викупити. Але суть в тому, що Супряга коли прийшов, то трішки набрав ваги, можливо якісь особисті моменти були. Але якщо його повернути на той рівень і в той стан, в якому він переходив з «Дніпра-1» в «Динамо», то, повірте мені, це форвард, який може забивати, і забивати багато.


У нього дуже хороша швидкість, і він на цій швидкості дуже здоров працює з м’ячем. Він хороший нападник. Що в нього там склалося, що не склалося – треба це все перемолоти. Зараз на зборах він виглядає прекрасно.

Просто проплачений піар. Яка швидкість, де ви її бачили?
Інколи складається враження,що Циганик курить траву.