20 січня 2023 20:51

Жертва Алвеса заявила, що Дані змусив її зробити йому мінет, вдарив та зґвалтував у туалеті нічного клубу

Дівчина, яка звинуватила Дані Алвеса у зґвалтуванні, дала свідчення.

Раніше гравця збірної Бразилії, відомого за виступами за «Барселону», ув'язнили без права внесення застави.


23-річна дівчина в суді розповіла, що відбувалося у нічному клубі Sutton у Барселоні 30 грудня.


Передбачувана жертва вирушила на дискотеку близько 2 години ночі у супроводі двох подруг. У танцювальній зоні група чоловіків мексиканського походження запросила дівчат пройти з ними до VIP-зони клубу, і ті пішли.


Після кількох хвилин спілкування з мексиканською компанією офіціант Sutton підійшов до трьох подруг та сказав їм, що їх хоче запросити один клієнт. Дівчата відмовили. Але клієнт наполяг на своєму, і офіціант повернувся, зазначивши, що клієнт – його друг. Дівчата зрештою погодилися і пішли до столика у VIP-зоні.

За тим столиком сиділо двоє чоловіків та дві жінки, які пішли, коли з'явилися три подруги. Одним із двох чоловіків був Алвес, іншим – друг футболіста.


Алвес представився як Дані, «гравець у петанк». Проте мексиканці впізнали Алвеса та повідомили дівчатам, хто він.


За словами заявниці, футболіст хотів пригостити їх шампанським і одразу почав фліртувати з ними трьома, багато чіплявся до них і чіпав їх.

Після цього він став позаду жертви і почав говорити їй слова, які вона не розуміла - можливо, тому що він говорив португальською. У цей момент Алвес нібито міцно схопив її руку і підніс до свого пеніса. Цю дію він повторив двічі, незважаючи на опір.


Потім, вказавши на двері, Алвес закликав їх слідувати за ним і увійти. Вони вдвох увійшли до туалету. Дівчина стверджує, що тільки-но вона побачила, що це туалет, то захотіла піти. Але Алвес зачинив двері і не дав їй це зробити.


За словами дівчини, Алвес сів на унітаз, задер її сукню, попросив сказати, що вона його «маленька сучка», і змусив її сісти на нього зверху. Потім він повалив її на підлогу і змусив зробити йому мінет, чому жертва чинила опір. Після цього бразилець вдарив її, підняв із підлоги та зґвалтував.


Жертва стверджує, що коли вона вийшла з ванної, у VIP-кімнаті залишалася лише одна подруга. Вийшовши з клубу, дівчина розплакалася, і тоді співробітники клубу спитали її, що сталося.


Очікуваної жертви надали допомогу в кімнаті, де також був присутній менеджер клубу. Вони викликали поліцію та швидку допомогу, яка доправила її до лікарні, де дівчина була обстежена на наявність біологічного матеріалу Алвеса, який міг би стати доказом зґвалтування.


У медичному висновку йдеться про деякі травми, що свідчать про опір.


Через два дні після передбачуваного зґвалтування жінка звернулася до поліції, щоб повідомити про те, що сталося. Вона передала медичний висновок, а також сукню, яка була на ній тієї ночі. Поліція розпочала розслідування. Алвес заперечує звинувачення.