15 січня 2023 18:42

"З Яремчуком нічого не вийшло". Капітан "Брюгге" підсумував безгольову гру українця у матчі з "Андерлехтом"

Капітан Брюгге Ханс Ванакен висловився про матч команди проти Андерлехта (1:1), який відбувся в неділю, 15 січня, у рамках 20 туру чемпіонату Бельгії.


Футболіст заявив, що Брюгге мав громити свого суперника, оскільки створив набагато більше моментів. Господарі поля завдали 17 ударів у бік воріт Андерлехта, з яких шість припали до воріт. Гості відповіли лише чотирма пострілами, всі з яких виявилися неточними.

Ванакен зазначив, що український 27-річний форвард Брюгге Роман Яремчук нічим не зміг допомогти команді для реалізації такої великої кількості моментів. Українець вийшов на поле в основі, проте за 62 хвилини гри до заміни не зміг відзначитись нічим, крім жовтої картки.

«Яремчук багато працював і створював свої можливості, однак у нас із ним на полі також нічого не вийшло», – цитує Ванакена Voetbalkrant.

Вже без Яремчука на полі Брюгге вийшов уперед, проте ближче до закінчення зустрічі пропустив автогол.

Яремчук провів за Брюгге у поточному сезоні 17 матчів, у яких відзначився двома голами та двома результативними передачами. Його команда посідає четверте місце у першості, маючи у своєму активі 35 набраних очок після 20 зіграних турів. Від лідера Генка Брюгге відстає вже на 12 балів.