14 січня 2023 22:11
3

"Шахтар" офіційно оголосив про перемовини з "Челсі" щодо Мудрика. Перехід – на фінальній стадії

Донецький "Шахтар" на своєму англомовному аканті у твіттері підтвердив, що клуб веде переговори з "Челсі" щодо трансферу Михайла Мудрика. Точніше, повідомив, що двоє президентів уже узгодили перехід і він перебуває на фінальній стадії.


"Президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов і співвласник "Челсі" Бехдад Егбалі сьогодні обговорили перехід Михайла Мудрика в "Челсі".


Сторони дуже близькі до домовленості про перехід гравця в клуб", - йдеться у повідомленні.


Відзначимо, що ЗМІ розкрили деталі можливої угоди: це понад сто мільйонів євро, з яких 70 будуть фіксованими, а 40 – як бонусна частина.


Додамо, що наразі Михайло Мудрик перебуває у літаку на шляху до Лондона. "Челсі" запропонує йому контракт до 2030-го року.

Жаль, мне кажется Челси не его команда, к тому же переживает не самый лучший период. Из-за жадности испортят парню карьеру. В Арсенале команда бежит, каждый знает что делать, игра поставлена. Да еще и Зина, свой, адаптироваться намного легче. Шансов заиграть было бы намного больше. Надеюсь я ошибаюсь.
Сховати
Артем, не зовсім погоджуюся, Челсі звичайно зараз мертвий, але грає більше в контратакуючий футбол, який якраз підходить Мудрику. В Арсеналі з Мартинеллі в основі Мудрик найближчі декілька років просто грів би банку періодично граючи на кубок з командами з нижчих ліг.
Сховати
Повний Капець, ви ж знаєте, що Челсі грає у схему 3-5-2. Відповідно на флангах грають фулбекі. Це люди, які закривають весь фланг і пашуть в обороні. У цій схемі Мудрик зможе грати лише на позиції одного з 2-х атакуючих гравців. Конкуренти у нього - Хаверц, Стерлінг, Фелікс, Абомеянг і Пулішич. Це при тому, що Челсі може ще придбати форварда. Тому Мудрику доведеться міняти позицію, схему і принципи гри. Це те, що на поверхні. Челсі гроші не рахує і купує всіх. Другий трансферний період вони купують більше всіх.